logo k40 league

facebookicon youtubeicon photoicon

k40 sponzorji 2020 21 spletnaV sredo, 16. septembra, je v Kavarni Bazen Kranj potekal žreb za 1. in 2. ligo K40. Sproščeno vzdušje je poskrbelo, da je žreb potekal odlično, poleg tega pa so vsi predstavniki uživali, se spoznali in dobili informacije glede Lige K40.

V letošnji sezoni bo v ligi nastopalo 20 ekip, kar je največ do zdaj. Pomemben podatek pa je tudi, da bo v Ligi K40 letos igralo kar sedem novih ekip.
1. Liga K40
Skupina A
Komenda
Vrhnika
Ihan
KK Lastovka
Kaja Grosuplje
Dolgi Kabli

Skupina B
Proteini.si
Megaflor
KD Ilirija
KK Žiri
M-elita
Kranjska Gora

Po končanem prvem delu bo sledilo četrtfinale s po štirimi ekipami iz vsake skupine. Četrtfinale in polfinale se bo igralo na dve tekmi, prednost druge tekme doma bo imela višje uvrščena ekipa po prvem delu. Finale bo organizirano ločeno. Tretje mesto v 1. ligi bo osvojila ekipa, ki bo izmed obeh poraženih v polfinalu, po prvem delu tekmovanja zbrala več točk. Peti in šesti ekipi po prvem delu se uvrstijo v mini skupino, kjer se bo igralo za obstanek. Medsebojne tekme iz prvega dela se bodo prenesle naprej v mini skupino. Zadnje uvrščena ekipa iz te mini skupine bo izpadla neposredno v 2. ligo, predzadnja ekipa pa bo igrala dodatno tekmo za obstanek v 1. ligi pri drugouvrščenemu iz 2. lige.

2. Liga K40
Skupina A
Lisjaki
KK Sotočje
Underground
KK Kočevje

Skupina B
Šus Eurofitnes
Bazen Bar & BBQ
Biro Caffe
Litus

V drugi ligi se bo v prvem delu igralo po dvokrožnem sistemu. Sledilo bo četrtfinale, kjer se bo igralo na dve dobljeni tekmi. Prednost prve in tretje tekme bo imela višje uvrščena ekipa po prvem delu. Sistem bo na izpadanje vse do finala, ki bo prav tako potekal na dve dobljeni tekmi. Zmagovalna ekipa 2. lige se bo v naslednji sezoni neposredno uvrstila v prvo ligo, drugouvrščena pa bo gostila dodatno tekmo za napredovanje v 1. ligo proti predzadnje uvrščeni ekipi 1. lige. Tretje mesto v 2. ligi bo osvojila ekipa, ki bo izmed obeh poraženih v polfinalu, po prvem delu tekmovanja zbrala več točk.

k40 sponzorji 2020 21 spletna

Sponzorji Lige K40 v sezoni 2020/21

brce logo mali
megaflor
bazen logo mali
agilcon
burger logo mali
itn logo
avtoservis selan
genis
pvc markus
vzajemna logo mali
LEKARNA
tp metal sponzor
ask
stow
bozicnejelke
jeklarna logo
tonač
mbills
primomontt
stara pravda
go4goal
vitaminwell
underground
wisdom
kocman logo
fida mini2
bigbang mali
teknos
caleffi1
eluir
cotron logo k40
bilban logo
riso scotti
taurus

Rezultati tekem

3. teden 2L-A Petek 11.06.21 18:30
3. teden 2L-A Sreda 09.06.21 21:00
3. krog Sku A Sreda 09.06.21 19:30
3. teden 2L-A Torek 08.06.21 20:30